Steunzolen

Voor op maat gemaakte steunzolen bent u bij ons op het juiste adres!
Veel zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering (een gedeelte van) u kosten!
Steunzolen worden gebruikt voor de behandeling van mensen met verschillende klachten, zoals enkel- knie- en heupklachten, platvoeten, rugklachten, reumatische aandoeningen, drukpunten onder de voeten en sportblessures.

Veel van de steunzolen passen gewoon in uw confectieschoenen, werkschoenen of sportschoenen en anders kunnen ze ook passend gemaakt worden.

Kom langs en laat u informeren!

Orthopedische schoenen

Voldoet een aanpassing aan een confectieschoen met een steunzool niet meer? Dan vragen uw voetproblemen om een andere aanpak.
Orthopedische schoenen worden bij ons pas aangemeten wanneer blijkt dat met eenvoudige oplossingen zoals voorzieningen aan confectieschoenen, steunzolen onvoldoende resultaat bereikt wordt.

Helaas leeft bij veel mensen nog het idee dat orthopedische schoenen altijd a- modieus zijn. Door het vakmanschap te combineren met de modernste technieken en materialen zijn we bijna altijd in staat om maat schoenen voor u te maken.

Wilt u ook weer zonder voetklachten kunnen lopen? En wilt u hippe, stoere of juist nette orthopedische schoenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak is nog geen verwijzing nodig en er worden geen consultkosten in rekening gebracht.

 

Pin It on Pinterest