Sockwell: Therapeutische werking, voorkomt vermoeide voeten, zorgt voor sneller herstel!

Sockwell uniek, tijdloos, trendy

Sockwell is een Amerikaans merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De collectie kousen en sokken van de Amerikaanse merken zijn unieke ‘wonderen’ van breitechniek, opgebouwd uit hoogwaardige garens van bamboe, merino- en alpaca-wol. Sockwell heeft een eigen stijl ontwikkeld van frisse, hippe en tijdloze designs.

De perfecte sokken voor een stevige wandeling, doordat ze bestaan uit de unieke combinatie van Alpaca en lamswol. Deze combinatie zorgt voor de dikte van de sok en voorkomt blaren. De compressie in de sokken is 15-20 , waardoor je de wandeling langer volhoudt en je geen last krijgt van vermoeide voeten en benen. Daarnaast heb je een kleinere kans op zwellingen en ervaar je optimaal spierherstel.

Maak kennis met Sockwell

Het hele productieproces helpt mensen aan het werk en ondersteunt lokale economieën. Ook biedt Sockwell lokale schapenherders de mogelijkheid een markt voor wol te creëren, waarin merino schapen vrij kunnen grazen.

Dit levert de mooiste en zachtste wol op. Niet alleen door hun trendy design zijn ze aantrekkelijk voor wandelaars en mensen met een staand beroep. Vanwege hun matige of ferme compressie verkleinen ze de kans op spataderen en gaan ze vermoeide benen en voeten en zwellingen tegen. De naadloze sokken, die drukplekken voorkomen, zijn ideaal voor diabetici.

Sock my Feet: De uitdagende en opvallende prints zijn headturners.

Sock my Feet

Sock my Feet biedt sokken voor zowel mannen en vrouwens van hoge kwaliteit.
De sokken zijn gemaakt van katoen, hebben naadloze tenen en hebben een 360 graden fotoprint.Met de uitdagende en opvallende prints zijn de sokken echte headturners!

Alle sokken zijn voorzien van het beste katoen en worden gemaakt met behulp van Turks vakmanschap. Sock my Feet sokken zijn geketteld met de hand. Dit houd in dat de sokken naadloos zijn.
Kortom: geen irriterende naad boven op je tenen, hoe fijn is dat?! En door de dubbelboords piquet aan de bovenkant van de sok zakken de sokken nooit meer af.

 

Pin It on Pinterest