Wandelschoenen

Welke soorten wandelschoenen zijn er? Welke is het meest geschikt voor mij? Dat zijn vragen die u stelt bij het uitzoeken van wandelschoenen.

Je vindt ze in alle soorten en maten, van sportsandaal tot bergschoen. Welke schoen je koopt, hangt af van hoe je deze wilt gebruiken.

De juiste wandelschoen kiezen is makkelijker als je jezelf eerst de 4 volgende vragen stelt:

  1. Wat ga ik doen?
  2. Waar ga ik de schoen gebruiken?
  3. Welke categorie schoen heb ik nodig?
  4. Wat heb ik nog meer bij mijn schoenen nodig?

Vraag ons gerust om advies bij het aanschaffen van de perfecte wandelschoenen!

Schoenenhuis drenth dolomite wandelschoenen

Dolomite wandelschoenen

Dolomite dateert van 1897 en heeft meer dan een eeuw ervaring in het ontwikkelen en produceren van de beste ( wandel ) schoenen en kleding voor het buitenleven. De roots liggen in de bergen van de Dolomite en daar halen we onze inspiratie uit om stijlvolle en functionele ( wandel ) schoenen te maken met een italiaans design. We hebben passie voor de bergen en het buitenleven.

 

De schoen:

De cinquantaquattro-collectie combineert een onmiskenbare mix van details, geselecteerde materialen en het erfgoed van de meesterschoenmakers. Dit iconische model is een eerbetoon aan onze geschiedenis in navolging op onze evolutie en het toevoegen van innovatieve functies en een verwijzing naar de italiaanse levensstijl.

Geïnspireerd door de klassieke bergschoen, echoot de cinquantaquattro-collectie. Deze schoenen onderscheiden zich door hun stijl en oog voor detail zoals; De luxe materialen, aanbod in kleuren, het typische contrasterende stikwerk, Vibram zolen en het allerbelangrijkste een comfortabele pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in hoge en lage modellen voor zowel heren als dames

Pin It on Pinterest